avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare student, facilitati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare student, facilitati

Buna ziua!
Daca angajez o studenta,societatea beneficiaza de vreo facilitate?
Cel mai recent răspuns: ToriJ , utilizator 16:43, 17 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Legea somajului citata se refera la absolventi (persoane care au absolvit) si nu la studenti.
Da,ma interesa pentru o studenta,nu a terminat inca facultatea.In conditiile astea,nu cred ca societatea are vreo facilitate.
Numai daca angajeaza pe perioada vacantelor exista anumite facilitati.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj pentru studenti? libraana libraana buna seara studentii la finalizarea facultatii vor beneficia de somaj? daca da ce trebuie sa faca pt a primi somaj. dar cei care sunt angajati intr-un domeniu ... (vezi toată discuția)
Angajare studenti AcumoriNiciodata AcumoriNiciodata As fi interesata sa stiu ce facilitati acorda statul unei firme (imm) care angajeaza studenti. Am cautat pe internet dar informatiile sunt din ani trecuti. As ... (vezi toată discuția)
Legea 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca gratiela gratiela cine poate sa ma lamureasca si pe mine...cu privire la aceasta lege... Ce facilitati am, atat eu cat si angajatorul, daca ma angajez si sunt - proaspat ... (vezi toată discuția)