avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Recomandare avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Recomandare avocat

Buna seara, vreau sa deschid o actiune judecatoreasca de recunoastere a fiului meu, mama se opune. Am nevoie urgent de un avocat specialist in acest domeniu. Din zona orasului Bacau, va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 18:42, 17 Noiembrie 2014
Mai jos aveti o adresa care va va duce la tabloul cu avocatii definitivi din Bacau. Dati click pe nume si veti avea datele de contact. Nu cunosc situatia d-voastra, dar nu mi se pare a fi nevoie de un avocat ,,specializat".
Repet, n-ati dat amanunte, dar in principiu recunoasterea este un act unilateral, n-are de a face cu mama. Va recomand sa alegeti o femeie.

[ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 17 Noiembrie 2014
DlGoe, utilizator
Incercati in lista consultantilor din orasul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un avocat pentru un dosar în care sunt acuzat pentru ... Andrei ionut Andrei ionut Am nevoie de un avocat pentru un dosar în care sunt acuzat pentru distrugere și lovire. Vreau sa fac apel. În București, sector 2, cele 7 zile de la ... (vezi toată discuția)
Caut un avocat. John65 John65 As dori un nr.de contact al unui avocat specializat pe probleme de fa.ilie (vezi toată discuția)
Buna seara, chiar nu gasesc un avocat specializat in legislatia ... George  Stoica George Stoica Buna seara, chiar nu gasesc un avocat specializat in legislatia muncii sa ma reprezinte in proces cu h. essers genk? (vezi toată discuția)