avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CERERE de acordare a unui termen mai lung pt depunere ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CERERE de acordare a unui termen mai lung pt depunere INTIMPINARE

Buna seara, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
Am depus cerere cu nr. inregistrare pt. acordarea unui termen mai lung pt. formulare intimpinare, motivind ca am intrat in posesia comunicarii actelor de la dosar inainte cu o saptamina de expirarea termenului de depunere.
Am vorbit cu agentul postal sa ma anunte cind primesc orice act de la judecatorie in ziua respectiva,sa il iau sub semnatura de primire.
Nu m-a anuntat,motivind ca nu a lucrat in perioada respectiva.Eu nu mai locuiesc la adresa unde mi s-au comunicat actele, desi este domiciliul meu.
Dupa doua saptamini m-a anuntat telefonic tot el, ca a gasi plicul de la Judecatorie pe cutiile postale. Dar a mai fost cineva din familie pe la apartament si nu a vazut nimic. pe portal apare la nr, de dosar o data si mentiunea"modificare" fara a se spune"comunicare".
am contactat avocat atunci ,am platit avans, dar nu a facut nimic la dosar, motivind ca nu are timp si ca o sa faca intimpinarea dar inainte cu o zi de termen,nu era facut nimic. am reziliat contractul.
Am explicat aceasta in cererea pt,prelungire sau acordare de termen mai lung pt. angajare aparator.
acum mi se spune de catre avocat ca sunt decazuta din termen.
GREFIERA m-a sunat sa-mi spuna saptamina trecuta ca am termen inca 6 zile de a depune intimpinare,zile care includ si nelucratoare.Azi am resunat-o si mi-a spus ca pot depune si peste termen. Avocata care a vizualizat actele pe baza parolei a spus ca nu apare pe cererea mea nici o rezolutie, si ca am iesit din termen,dar sa fac totusi singura intinpinarea,pt. caeu contest cuantumul sumelor pretinse.
As dori un sfat/parere daca se poate mai delaliat, ce am de facut/ce mai pot sa fac? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Intampinare nedepusa in termen hot_oliviu hot_oliviu Sint intr-un proces - recurs - in calitate de reclamant (se judeca dupa vechiul CCiv.). La termenul stabilit piritul s-a prezentat si a cerut un nou termen ... (vezi toată discuția)
Nu ești decăzut din drepturi daca nu ai depus intimpinarea pina la primul termen de judecată? mimi56_manolescu mimi56_manolescu Este legal ca instanța sa aprobe un alt termen daca la primul termen nu ai depus intimpinare?paratul a avut timp din 16 Iunie cind am depus eu acțiunea in ... (vezi toată discuția)
Nu mi s-a comunicat ca am fost dat in judecata! SAUNDU SAUNDU Buna ziua,am fost dat in judecata de propietara si m-am trezit acasa cu incheierea de sedinta fara a mi se comunica ca trebuie sa depun intimpinare la acest ... (vezi toată discuția)