Buna seara,
Am un SRL pe care nu am mai avut activitate din mai 2014.Am primit de la ANAF deciia de inactivare, si deja figureaza ca inactiva in Registru.Contabilul a depus declaratiile pe zero, iar saptamana trecuta a depus si actele de reactivare, insa i s-a comunicat ca cel putin cateva luni o sa apara tot inactiva.Ce se poate face in aceasta situatie, e normal sa nu apara ca reactivata si sa dureze cateva luni ?
Va multumesc!
ANAF-ul actualizeaza semestrial (la iunie si decembrie parca) respectivul registru al contribuabililor declarati inactivi. Odata ce v-ati indeplinit obligatiile declarative si ANAF-ul va reactiveaza, are mai putina importanta respectivul Registru. Cine este interesat sa colaboreze cu societatea dvs. va poate solicita dovada reactivarii.
Firma inactiva
MinolaRaisa120
Am o micro interprindere srl , neplatitoare tva si apar ca fiind firma inactiva .Ce insemna ? Contabila mea spune ca este o eroare pt ca eu sunt neplatitoare ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-urilor acestora.