avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Escrocherie sau Inselaciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Escrocherie sau Inselaciune

Buna ziua,

Am fost pacalit. Mi s-a intimplat astazi. Am fost la un casting la care m-a intrebat daca doresc sa ma implic in ur matoarele activitati: sedinte foto, aparitii scenice, prezentari de moda, aparitii si prestati icinematografice, si altele. Agentia se numeste [EDITAT], am aflat dupa, ca sunt niste escroci si eu am fost prins in plasa. Cu o saptamina in urma am achitat 59 de lei pentru asa numita inscriere. Astazi, la intocmirea contractului am fost anuntat ca trebuie sa mai achit 590 lei pentru realizarea albumului cu foto. Am pastrat bonurile de plata...Si as dori sa stiu unde pot depune o plingere referitoare la cazul meu.

Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 18 Noiembrie 2014
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:07, 19 Noiembrie 2014
cu ce dovediti escrocheria? acelea sunt tarifele! ce contract ati semnat cu ei?
Nu o pot dovedi pina ce, insa citeam pe un forum ca astfel de smecherii au fost savirsite si in anii precedenti 20012,2013, si este vorba de aceeasi agentie, si as dori sa-mi recuperez banii inainte ca ei sa dispara sau sa fie prea tirziu....
In primul rand fapta nu pare sa constituie infractiunea de inselaciune.

Aveti dreptul de a depune plangere dar nu cred ca veti rezolva nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa agentie de modelling ContSters336392 ContSters336392 buna seara, as avea nevoie de cateva sfaturi referitor la cazurile in care iti iei \\"teapa\\" fiind amagit pe fata de catre escroci si mincinosi care se dau ... (vezi toată discuția)
Contract legal sau "smecherie" legala MAR_S MAR_S Buna seara tuturor! Iata ce mi s-a intamplat in urma cu trei luni de zile. Aflandu-ma in zona Obor, am zis sa intru putin prin magazin. Nici nu apuc sa intru ... (vezi toată discuția)
Bună seara! acum aproximativ o lună, mă aflam împreună cu ... ZulluAly ZulluAly Bună seara! Acum aproximativ o lună, mă aflam împreună cu fratele în vârstă de 12 ani, în pasajul de la Obor unde am fost abordată de către o ... (vezi toată discuția)