avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita masina
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita masina

Buna seara,in urma cu cateva luni sotul a vandut 2 masini cu contract de vanzare-cumparare si contract de comodat ,cumparatorii au sugerat aceasta varianta pt a nu plati taxa.Masinile au fost scoase de la Administratia Financiara,nu mai platim impozit dar la Politie figureaza tot pe numele sotului.Am aflat acum ca este posibil ca sotul sa fie executat silit pt o diferenta de bani dintr-un proces si dorim sa stim in ce masura ne afecteaza faptul ca masinile au ramas pe numele lui la politie,pot face acestea obiectul executarii silite chiar daca sunt vandute?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: antonia30 , utilizator 00:20, 18 Noiembrie 2014
ei pot executa bunurile gasite in evidenta administratiei financiare
Multumesc pentru raspuns,deci in acest caz ,daca bunurile mobile nu mai figureaza la impozit atunci ele nu mai pot fi executate,este posibil sa solicite creditorul de la Politie situatia bunurilor mobile si sa le execute?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - sechestru masina vanduta tatiana28 tatiana28 Buna seara, Va rog sa imi spuneti ce credeti ca ar trebui facut in situatia urmatoare Executorul judecatoresc in scopul recuperarii creantei instituie ... (vezi toată discuția)
Executie silita denxxx denxxx am o datorie la ifn un card promnt activ si nam mai platit de 4 lunii si am 2 masini pe numele meu dar leam vandut si au ramas tot pe numele meu ce pot patii ... (vezi toată discuția)
Executare silita bunuri mobile marilin marilin Am un credit de nevoi personale fara garantii de aproximativ 5000 lei la care nu am platit ratele de 5 luni, sunt bugetar si de cand mi s-a micsorat salariul ... (vezi toată discuția)