avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executie silita
Discuție deschisă în Executare silită

executie silita

am o datorie la ifn un card promnt activ si nam mai platit de 4 lunii si am 2 masini pe numele meu dar leam vandut si au ramas tot pe numele meu ce pot patii si ce pot face va rog un raspuns
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:54, 13 Septembrie 2010
Buna seara !
Avand in vedere cele precizate , daca nu va achitati dataria se vor demara procedurile de executare silita asupra veniturilor si bunurilor proprietate personala (inclusiv autoturisme care figureaza ca proprietate din cate inteleg ) . Procedati in consecinta .....

Urmare neachitarii in termen a ratelor,creditorul are dreptul legal a dispune recuperarea restantelor,sens in care sa declne responsabilitatea in favoarea unei unitati de recuperare.
Aceasta in vederea recuperarii debitului,dupa demararea procedurii legale,poate dispune inclusiv executarea dvs silita
ar fi bine sa incheiati actele pt cele 2 auto vandute, sa apucati sa le radiati de la financiar. in caz ca acel creditor demareaza procedurile de executare silita, oamenii aia se pot trezi fara masini.
pt recuperare datorie, creditorul poate executa silit veniturile si alte bunuri ale dvs, daca aveti asa ceva
Nu mai deschid alt subiect, dar am o intrebare asemanatoare. S-a facut contract de vanzare-cumparare auto, s-a facut radierea la primarie, dar nu s-a ajuns cu actele la RAR, politie, schimbat talon, etc. In cazul unei executari silite se mai poate considera ca auto mai este pe numele fostului proprietar si ar putea fi pus sechestru pe acel auto?
daca s-a radiat de la financiar, nu mai e in proprietatea dvs.
( se poate intoarce in proprietatea dvs, prin actiune in instanta si cu multa bataie de cap )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face o executare a bunurilor in cazul unui credit de nevoi personale neachitat? olly_olly31 olly_olly31 In 2008 am solicitat un credit de nevoi personale undeva la 20000 euro.Nu am reusit sa platesc de mult timp ratele asa ca in prezent restanta este f mare.In ... (vezi toată discuția)
Neplata credit Ela85 Ela85 As dorii sa stiu ce se poate intampla in urmatorul caz....am avut 2 credite pe acelasi cont(1 imobiliar 1 nevoi personale) luat impreuna cu fostul meu sot!! ... (vezi toată discuția)
Executare silita bunuri mobile marilin marilin Am un credit de nevoi personale fara garantii de aproximativ 5000 lei la care nu am platit ratele de 5 luni, sunt bugetar si de cand mi s-a micsorat salariul ... (vezi toată discuția)