avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere societate

Buna ziua !
Am o societate de vreo 7 ani si nu a prea mers activitatea. Mai mult acum un an mi-a murit si sotul, am cheltuit foarte multi bani cu el cu medicamente , cu spitalele, apoi cu inmormantarea , cu pomenile si nu prea am mai dat la fisc.
Zilele trecute am primit o somatie de la ei si titlu executoriu. Eu as vrea sa reziliez societatea ca degeaba am facut un angajament la ei de plata caci chiar daca dau 200 lei lunar (mai mult nu-mi pot permite) nu voi putea achita datoria de 3200 lei cu majorari si penalitati 16000 lei nici in zece ani de acum ancolo. Asa ma gandeam ca daca nu mai functionez cu ea , as ramane cu cei 16000 lei sa-i dau esalonat macar in 5- ani achita. nu credeti? Ce as putea sa fac sa nu mai functionez cu ea: sa o reziliez, sa o suspend, sa fac vreo cerere la fisc? sau ce altceva pot face?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: dianaCabau , utilizator 13:46, 23 Ianuarie 2015
Orice demers ati face nu veti sterge si datoria.
M-ATI INTELES GRESIT , NU VREAU SA STERG DATORIA , VREAU SA INCHID SOCIETATEA PENTRU A NU MAI CRESTE DATORIA, DEOARECE DACA NU MAI FUNCTIONEAZA SOCIETATEA NU SE MAI STRANG BANI DE DAT NU-I ASA, RAMAN CU CEI 16000 LEI, PENTRU CARE DEJA AM SEMNAT UN AMGAJAMENT CA -I VOI DA ESALONAT!
INTREBAREA MEA ERA DACA POT RADIA SOCIETATEA?
MULTUMESC! O ZI BUNA!
Buna dimineata, din pacate nu puteti demara procedura de dizolvare voluntara,lichidare si radiere societate, intrucat figurati cu creante inregistrare fata de stat.
Buna ziua,

Ati putea modifica durata de functionare a societatii, astfel ea va inceta de drept la data indicata in actul constitutiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorii roryana roryana Buna ziua ! Am avut o firma Intrepr. individuala si am reziliat-o acum 3 ani . Cei de la fisc tot imi trimit acasa impuneri , cu toate ca actele de reziliere ... (vezi toată discuția)
Dizolvare srl dorel197775 dorel197775 Am un srl cu datorii la stat....gen forfetar si alte taxe....vreau sa dizolv firma....ce trebuie sa fac? (vezi toată discuția)
Poprire pe cont. ce solutie am? Cristina Vasile Cristina Vasile O firma s-a pomenit cu poprire pe conturile din banca si trezorerie pentru suma de 29.000 lei neachitata la bugetul statului. In acest caz, dupa cum se stie, ... (vezi toată discuția)