avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general dizolvare srl
Discuție deschisă în Contabilitate în general

dizolvare srl

Am un srl cu datorii la stat....gen forfetar si alte taxe....vreau sa dizolv firma....ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 16:27, 15 August 2012
Nu puteti radia societatea pana cand nu va achitati datoriile la stat. Ca atare, primul pas este plata datoriilor. Asta pentru ca in etapa a 2-a va trebui sa aduceti un Certificat de atestare fiscala ca nu aveti datorii fata de bugetul de stat.
In plus, daca incepeti procedura de radiere la OFICIUL REGISTRULUI COMERTULUI fara sa platiti datoriile la stat, fiscul va face opozitie, se va judeca la TRIBUNAL si dizolvarea poate dura ani chiar si dupa ce v-ati achitat datoriile la cat de aglomerate sunt instantele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate respectiv radierea societatii petrutza_sv petrutza_sv Buna, Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Am o societate comerciala (unic asociat) scapa datorita impozitului forfetar. Nu am depus la Oficiul Registrului ... (vezi toată discuția)
Unde se depune cererea de dizolvare a srl? Sorin_mn Sorin_mn Unde poate solicita dizolvarea societatii, la registrul comertului sau la tribunal? Multumesc (vezi toată discuția)
Dizolvare societate respectiv radierea petrutza_sv petrutza_sv Buna, Am o nelamurire in ceea ce priveste dizolvarea societatii sau radierea ei din Registrul Comertului. Ca sa detaliez putin, defapt incerc sa scap de ... (vezi toată discuția)