avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Dizolvare societate respectiv radierea
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Dizolvare societate respectiv radierea

Buna,
Am o nelamurire in ceea ce priveste dizolvarea societatii sau radierea ei din Registrul Comertului. Ca sa detaliez putin, defapt incerc sa scap de societate si nu pot. La sfatul contabilei nu am mai depus la Registrul Comertului situatiile financiare din 2007, am primit citatie de la Tribunal pt dizolvare si intr-un final si comunicarea ca este dizolvata.
Totul bine si frumos pana aici, insa am inteles ca mai sunt si alti pasi de urmat pentru a se radia cu totul. Am aflat ca se poate cere radierea la urgenta insa ma lovesc de alta problema si anume IMPOZITUL FORFETAR, deoarece este nevoie de un certificat de atestare fiscala ca nu mai sunt datorii.
As avea nevoie de un sfat, ce se poate face, cum pot scapa sa evit plata acestui impozit nemeritat de stat? Cum sa fac sa inchid odata societatea ca m-am saturat de atata birocratie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: vidiva , utilizator 01:00, 22 Ianuarie 2010
Totul se plateste. Mai ales la cerere. Da, veti plati imp.minim pana la solutionarea cererii ,iar la finante se depun declaratiile altfel sunteti pasibili de amenzi pt nedepunere care inseamna datorii la stat.X-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate respectiv radierea societatii petrutza_sv petrutza_sv Buna, Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Am o societate comerciala (unic asociat) scapa datorita impozitului forfetar. Nu am depus la Oficiul Registrului ... (vezi toată discuția)
Cum sa scap ieftin de firma rekaalina rekaalina Buna ziua.Am o problema si as dori sa ma ajutati daca se poate.In 2005 am infiintat o firma de care practic \"am uitat\" ,iar acum cateva zile am primit o ... (vezi toată discuția)
Lichidare/radiere din oficiu ghileaovidiu ghileaovidiu Buna ziua, as dori sa stiu ce se intampla cu un SRL, prezentandu-va situatia mea. In anul 2008 - octombrie am infiintat o societate (SRL) ca si asociat unic. ... (vezi toată discuția)