as dorii sa stiu in ce masura si ce pasi trebuie sa urmez in a anula comisionul din rata lunara de credit ipotecar luat in 2009, comision care este in valoare de 100 euro / luna , total rata 500 euro. Exista posibilitatea sa scap legal de acel comision?
Daca este vorba despre comision de risc si de administrare, puteti promova o actiune in instanta pentru anularea clauzelor abuzive din contractul de credit ipotecar. Atentie insa, contractul se deruleaza pana la solutionarea cauzei, dvs. avand obligatia sa platiti ratele, pentru a nu ajunge in situatia executarii silite. Daca instanta va constata faptul ca, respectivele comisioane incluse in contractul de credit sunt abuzive, acestea vor fi anulate, banca urmand sa va restituie sumele incasate nelegal. Dobanda este fixa?
Indicat ar fi sa va angajati un avocat care sa va reprezinte interesele in fata instantei.
Succes!
Credit volksbank
titima
In august 2008 am contractat la Volksbank un credit in valoare de 49000 CHF (adica 30000 euro la paritatea din data contractarii creditului).
Pana in ian 2013 ... (vezi toată discuția)
Proces cu banca
ranedo
Am intenta proces in instanta bancii,in vederea cumularii si reesalonarii creditului+penalitatile acumulate si scaderea cuantumului ratei lunare,deoarece la ... (vezi toată discuția)