avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna,sant Florin...daca sant angajat la firma cu 2 ore cat trebuie sa platesc pensia alimentara fiului meu de 13 ani?mentionez ca am un venit net de 150 de lei,stau cu parintii care ma ajuta !
Cel mai recent răspuns: fini1972 , utilizator 21:15, 20 Noiembrie 2014
Din aceasta pensie platiti mai putin decat primeste alocatia de la stat. Poate ar fi bine sa va intrebati cat ii trebuie sa traieasca.
Daca ajungeti in instanta, pensia ce se va stabili va fi de max 1/4 din salariul minim pe ec. Nu va faceti iluzii ca va fi raportata la acel venit, e problema dvs ca munciti 4 ore, 2 ore sau deloc. Sunteti apt de munca si se considera ca si muncind cu ziua in piata la carat cartofi tot strangeti pe luna un salariu minim.
pensia este stabilita....1/4 din venituri....!multumesc!
Cand s-a stabilit pensia aveati acest venit ? Ati facut dovada acestui venit ?
Cata pensie ati trimis lunar de la stabilirea acestui cuantum?
Ultima modificare: Marți, 18 Noiembrie 2014
gi-jane2, moderator
platesc pensie alimentara din 2002 de cand am divortat 1/4 din venituri conform sentintei de divort, venituri pe care le luam in functie de salariul de la fiecare loc de munca.De luna aceasta sant angajat doar cu doua ore si nu stiu cat trebuie sa platesc pensie legal!

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara florinmantescu florinmantescu Buna ziua, Citesc in ziare despre oameni care n-au ce pune pe masa condamnati la inchisoare pentru neplata pensiei alimentare. Din cate inteleg, abandonul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara deea12 deea12 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati am divortat si am avut de platit pensie alimentara 1/4 din 1000 lei pe luna... in prezent mai am un fiu minor de intretinut si ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara pascacristian pascacristian Buna seara. Sa incep cu inceputul. Sant divortat de 4 ani, , am un baiat care sta cu mama lui. De cand am divortat si am primit sentinta am plait pensie ... (vezi toată discuția)