avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna,sant Florin...daca sant angajat la firma cu 2 ore cat trebuie sa platesc pensia alimentara fiului meu de 13 ani?mentionez ca am un venit net de 150 de lei,stau cu parintii care ma ajuta !
Cel mai recent răspuns: fini1972 , utilizator 21:15, 20 Noiembrie 2014
Si daca trimiteti 38 de lei e legal.
Va trebui sa va actioneze in judecata pt a obtine ca patrimea aia sa fie raportata la salariul minim.
Poate se lipseste.
ok...dar in lege scrie 1/4 din venituri iar daca nu am venituri atunci va fi 1/4 din salariul minim pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara florinmantescu florinmantescu Buna ziua, Citesc in ziare despre oameni care n-au ce pune pe masa condamnati la inchisoare pentru neplata pensiei alimentare. Din cate inteleg, abandonul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara deea12 deea12 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati am divortat si am avut de platit pensie alimentara 1/4 din 1000 lei pe luna... in prezent mai am un fiu minor de intretinut si ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara pascacristian pascacristian Buna seara. Sa incep cu inceputul. Sant divortat de 4 ani, , am un baiat care sta cu mama lui. De cand am divortat si am primit sentinta am plait pensie ... (vezi toată discuția)