avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce pasi urmeaza dupa obtinerea deciziei de infiintare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce pasi urmeaza dupa obtinerea deciziei de infiintare a asociatiei de proprietari

Buna seara,
Am reusit impreuna cu ceilalti 15 proprietari locatari din bloc sa obtinem decizia de infiintare a Asociatiei. Astazi ne-a venit prin posta cu data deciziei de 06.11.2014. Ce pasi sunt necesari acum in ordinea importantei?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandrina Mihai , 18:05, 20 Noiembrie 2014
Sa obtineti de la Administratia Financiara in raza careia fiinteaza asociatia, CUI -ul (Certificatul de inregistrare fiscala).
pentru aceasta trebuie sa depuneti in copie xerox toate documentele solicitate, statut, persoane imputernicite, Dupa care puteti sa va faceti stampila, sa incepeti activitatea cu furnizorii si mai mult sa aveti la zi toate documentele contabile. Sa platiti impozitele catre autritti pentru personalul salariat, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se depun actele pentru infiintare asociatie de prop nicoleta_85 nicoleta_85 Buna ziua, As dori sa stiu unde se depun actele pentru a se face schimbarea de la Asociatie de locatari la asociatie de prop. Administratorul spune ca ... (vezi toată discuția)
Adresa asociatie gresita rebell_rose rebell_rose Buna ziua, Am preluat o asociatie de proprietari si am observat [b]ca adresa blocului nu corespunde cu cea din hotararea judecatoreasca si ... (vezi toată discuția)
Este obligata asociatia de proprietari sa angajeze administrator? dan_zena dan_zena Vrem sa ne constituim asociatie de proprietari doar pentru cele 15 apartamente de pe scara noastra, si vrem sa ne administram singuri doar noi locatarii. ... (vezi toată discuția)