avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie

Buna ziua, as vrea sa pun o intrebare in ce priveste pensiile. Mama mea este pensionata pe caz de boala , nerevizuibil, cu 400 Ron pe luna ; anul acesta in iunie a implinit 57 de ani , ar vrea sa stie daca este mai bine sa ceara pensia de batranete anticipata sau sa ramana cu cea de boala pana la varsta de pensionare , probabil 60 de ani ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:37, 18 Noiembrie 2014
De la pensie de invaliditate se poate trece doar la cea de limita de varsta.
Limita de varsta la 60 de ani si 9 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare getaz getaz sunt pensionar pe caz de boala din 2001,nascut in luna iunie 1954,ani lucrati pe cartea de munca 27,am fost la comisia de expertiza medicala si mi.a zis ca nu ... (vezi toată discuția)
Varsta la care o pensie de invaliditate gradul iii devine nerevizuibila mara57 mara57 buna ziua ! am si eu o intrebare, daca se poate sunt nascuta in 1957, aprile, am 21 de ani si 8 luni vechime pe cartea de munca, din 1999 sunt pensionata pe ... (vezi toată discuția)
Dacă merita să rămân în pensie de boala danutmarcel danutmarcel Daca pot ramane in pensie de boala si cum ma afecteaza? Anul trecut 4 mai am suferit un infarct ,acum sant in concediu medical Am lucrat 1an si 2 luni grupa 1 ... (vezi toată discuția)