avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... adoptie internationala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

adoptie internationala

Buna ziua, as vrea sa pun o intrebare in ce priveste adoptiile .
Eu si sotul meu ne-am gandit la adoptie. Suntem casatoriti de 9 ani si nu avem copii. Suntem rezidenti in Italia . Am fost la Directia Copilului in Romania si mi s-a spus ca trebuie sa ma adresez unei asociatii de adoptie din Italia , aceast asociatie trebuind sa faca toate demersurile necesare. Problema e ca aici in Italia costa foarte mult practica prin intermediul acestor asociatii si trebuie sa astepti mult timp .
As vrea sa stiu daca e vreo alta posibilitate , mai rapida. Daca eu gasesc o familie saraca , ce ar vrea sa -si dea copilul spre infiere, nu ar fi totul mult mai usor, mai ieftin si mai rapid? In acest caz ar trebui sa ma adresez tot Directiei Copilului ?
Nu as vrea sa ma apuc sa cumpar un copil, este jignitor pentru copil , asociatiile din strainatate sa faca bani pe spatele copiilor
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Adoptia aureliaion aureliaion buna ziua, as vrea sa iau un copil in adoptie. Suntem rezidenti in Italia si as vrea sa iau un copil abandonat in spital . Am inteles ca acesti copii pot fi ... (vezi toată discuția)
Rezidenta in italia manocor manocor Buna ziua!Eu am intentia sa ma mut in Italia cu fetita mea in varsta de 10 ani.Sunt divortata cu incredintarea copilului spre crestere si educare,fostul sot ... (vezi toată discuția)
Infierea unui copil amalia popescu amalia popescu unde ma pot adresa pt infierea unui copil din moment ce parintii au dat declaratii in fata notarilor ca sunt de acord cu infierea,(am facut toate actele ... (vezi toată discuția)