buna ziua, am si eu o nedumerire in legatura cu un aviz de functionare eliberat de primarie pentru un spatiu comercial ( vanzare de haine). care este perioada de valabilitate a avizului pe care l-am obtinut deja de la primarie acum 1 an si ceva ? iar in legatura cu ora de vara si de iarna de exemplu pe aviz am mentionat orarul de iarna 9-18 dar acum vara programul de funtionare al magazinului este intre 10-19. ce trebuie facut in acest caz ?
In mod normal, avizul este valabil pentru intreaga perioada in care nu schimbati destinatia imobilului respectiv / spatiul comercial si respectiv, nu schimbati obiectul de activitate ( vanzarea de haine ). Pentru a fi insa sigur de acest lucru, mergeti si discutati la Primarie acest aspect.
In ceea ce priveste programul de functionare, trebuie sa functionati conform programului declarat.
Primaria elibereaza autorizatia de functionare pentru spatiile comerciale, care este insotita de fisa.
In cuprinsul acesteia este inserata si perioada de valabilitate, care poate fi 1 an calendaristic calculat de la data solicitarii sau pana la finalul anului in cursul caruia s-a cerut autorizarea (depinde de Primarii), urmand ca ulterior sa se obtina reinnoirea autorizatiei de functionare. (cu 30 zile inainte de expirarea perioadei).
ATENTIE:
1. Autorizatia de functionare eliberata de Primarie ramane valabila atat timp cat nu s-au produs modificari asupra destinatiei spatiului sau a activitatii comerciale desfasurate in locatia respectiva.
2. Anual, se reinnoieste doar fisa atasata autorizatiei de functionare.
Totul este corect, juridic dana are dreptate, eu va recomand sa mergeti la primaria care a eliberat autorizatia de functionare, reannoiti fisa atasata autorizatiei, programul de lucru trebuie actualizat asa cum este in fapt si asa vedeti daca mai sunt probleme.
Avize pfa cosmetica
mihai822
Buna ziua,
Am urmarit cu interes si alte subiecte de genul acesta, dar m-ar interesa cazul particular. Pot inchiria printr-un pfa pe care urmeaza sa-l fac un ... (vezi toată discuția)