avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale aviz functionare primarie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

aviz functionare primarie

buna ziua, am si eu o nedumerire in legatura cu un aviz de functionare eliberat de primarie pentru un spatiu comercial ( vanzare de haine). care este perioada de valabilitate a avizului pe care l-am obtinut deja de la primarie acum 1 an si ceva ? iar in legatura cu ora de vara si de iarna de exemplu pe aviz am mentionat orarul de iarna 9-18 dar acum vara programul de funtionare al magazinului este intre 10-19. ce trebuie facut in acest caz ?
Cel mai recent răspuns: mara78 , utilizator 10:54, 11 Octombrie 2012
Multumesc frumos.
Nu are importanta catre cine vindeti, persoane fizice sau juridice.
Are importanta sa aveti un set de documente care sa demonstreze primariei ca indepliniti niste cerinte legale pentru locatia si pentru activitatea respectiva.
Si ca sa iau numai un exemplu cerinta existentei unui contract de salubritate, tine el cont de activitatea societatii si cui vindem? Nu!
Inteleg ca trebuie sa indeplinesc anumite conditii, pe care de-altfel le si indeplinesc, ma interesa daca e obligatorie autorizatia de functionare, de avizare orar de functionare de la Primarie. Din OG 99/2000 nu reise foarte clar cine e obligat sa detina aceasta autorizare si sunt unele primarii care solicita autorizatie de functionare chiar si pentru activitati desfasurate la beneficiari sau pentru birouri care nu au legatura cu consumatorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de functionare i.i. cardase cardase Care sunt actele necesare ce se depun la primarie pentru obtinerea autorizatiei de funtionare la o intreprindere individuala? De asemenea, as dori sa mai ... (vezi toată discuția)
Autorizatii pentru magazin second hand! sebdanuta sebdanuta Buna ziua!Doresc sa-mi deschid un magazin second-hand de haine dar nu stiu de ce autorizatii am nevoie.Mentionez ca firma este deja infiintata dar domeniul de ... (vezi toată discuția)
Avize pfa cosmetica mihai822 mihai822 Buna ziua, Am urmarit cu interes si alte subiecte de genul acesta, dar m-ar interesa cazul particular. Pot inchiria printr-un pfa pe care urmeaza sa-l fac un ... (vezi toată discuția)