avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inregistrari gresite in rjip
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inregistrari gresite in rjip

Daca am gresit mai multe randuri (7 la numar) in Registrul Jurnal de Incasari si Plati, ce fac le tai cu cate o linie pe toate si scriu cum este corect? Mai este necesar sa semnez si sa pun si data cand am facut modificarea? Este legal sa schimb acest RJIP cu unul nou?
Va rog mult sa ma lamuriti si pe mine....
Cel mai recent răspuns: ContSters44758 , utilizator 22:40, 19 Noiembrie 2014
Barati cu o linie si mergeti mai departe, nu e moarte de om, oricine poate gresi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru incasari si plati SPANU CORINA SPANU CORINA Buna seara, ma intereseaza cum pot corecta o greseala in registrul inacasari si plati, am scris o suma de 2 ori. Multumesc (vezi toată discuția)
Corectare eroare cronologica in registrul jurnal incasari si plati a21alex a21alex Buna ziua. Am fost autorizat in urma cu 3 luni ca PFA, cod CAEN 5920 - activitate principala. Folosesc intreg apartamentul proprietate personala si am ... (vezi toată discuția)
Rjip completat gresit irina_iris_19 irina_iris_19 am completat in registru jurnal de incasari si plati gresit la plati am pus cheltuiala plata impozitului pe venit si nu trebuia...am depus si declaratia 200 cu ... (vezi toată discuția)