avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis suspendat

sotului meu i-a fost anulat dreptul de a conduce in urma unei sentinte irevocabile intr-un proces de recunoastere a vinovatiei de a conduce sub influienta alcoolului dupa cat timp va putea sa-si recapete permisul? a platit deja amenda luna trecuta pe 30
Ultima modificare: Miercuri, 19 Noiembrie 2014
elenarodicabota, utilizator
Cel mai recent răspuns: elenarodicabota , utilizator 13:03, 19 Noiembrie 2014
OUG 195/2002 (codul rutier)

Art. 116
(1) Persoana al carei permis de conducere a fost anulat ca urmare a ramanerii definitive a unei hotarari judecatoresti de condamnare pentru una dintre faptele prevazute la art. 114 alin. (1) si la art. 115 alin. (1) se poate prezenta la examen pentru obtinerea unui nou permis de conducere, pentru toate categoriile avute anterior, dupa caz, daca a intervenit una dintre situatiile urmatoare:
a)au trecut 6 luni de la data executarii pedepsei amenzii sau a pedepsei in regim de privare de libertate ori la locul de munca;
trebuie sa mai faca o data scoala de sofer sau va da doar examenele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto - condamnare, scoala de soferi Mavryka Mavryka As dori sa aflu cand pot sa dau iar de permis . Mentionez ca in februarie 2013 am fost comdamnat la 8 luni cu suspendare si 2 ani de incercare pentru conducere ... (vezi toată discuția)
Permis anulat - cand se poate obtine unul nou? ellya5 ellya5 Buna ziua, Cumnatului meu i-a fost anulat permisul de conducere pentru ca a savarsit o infractiune pe drumurilor publice, pentru care a ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere anulat NicolaeP NicolaeP am permisul anulat in baza art.87 Al.1 din OUG.195/2002...Printr-o hotarare judecatoreasca ramasa definitiva din data de 25 aprilie 2012,am primit 9 luni cu ... (vezi toată discuția)