avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare bibliotecar comunal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare bibliotecar comunal

In cadrul unei comune se angajeaza un salariat in functia de bibliotecar comunal.Intrebarea este:Acestaface parte din aparatul propriu al primarului?poate fi subordonat Consiliului local?Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters278216 , utilizator 14:43, 19 Noiembrie 2014
Are dubla subordonare. Pe linie administrativa se subordoneaza consiliului local si primarului, iar pe linie de specialitate bibliotecii judetene. Important este ca el nu poate fi dat afara fara avizul bibliotecii judetene. Altfel, primarii cu scoala putina, care habar nu au ce inseamna o biblioteca locala, ar fi desfintat aceste posturi.. Va spun toate acestea in calitate de bibliotecar.
face parte din aparatul de specialitate al primarului?Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subordonare biblioteca LaurPopa LaurPopa Buna ziua! Sunt bibliotecar si ieri am aflat ca primarul vrea sa subordoneze biblioteca, casei de cultura pt ca cea care este acolo nu poate avea functia de ... (vezi toată discuția)
Transformarea postului din studii medii in studii superioare bibliotecar i dragomir angela dragomir angela Buna ziua, sunt bibliotecar I ,cu o vechime de 15 ani, incadrata cu studii medii, anul acesta am terminat facultatea, as dori sa stiu daca anul acesta mi se ... (vezi toată discuția)