avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare limita de varsta

Persoana sex masculin
Data nasterii 19.11.1955
Stagiul total realizat 45 ani, 9 luni si 25 zile
Conditii normale 13 ani 7 luni si 11 zile
Conditii deosebite 4 ani o luna si 20 zile
Conditii grupa ll 21 ani 6 luni si 9 zile
Stagiul aferent grupe/conditii 6 ani si 3 luni
Perioada asimilata un an 2 luni si 26 zile
Care este varsta la care se poate pensiona aceasta persoana, beneficiind de reducerea varstei de pensionare conform legii 263/2010?
Cel mai recent răspuns: morys , utilizator 16:18, 19 Noiembrie 2014
Daca anii de grupa sunt in procent de 100%-limita de varsta la 59 de ani si 6 luni.
Deci,la acest moment.
multumesc :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pensie grupa a ii-a. Dragos_Scarlat Dragos_Scarlat Buna ziua, am incercat sa gasesc articole pe internet cu privire la pensionarea cu ajutorul grupei a ll-a la limita de varsta insa doar pe acest forum consider ... (vezi toată discuția)
Formula de calcul a pensiei de limita de varsta mihaipeste55 mihaipeste55 P.MIHAI din ROMAN am lucrat 26 ani in grupa a doua in 3 schimburi .Acuma am 58 de ani ,as vrea sa stiu cand pot sa es la pensie la limita de varsta? va ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru limita de varsta sau pensie anticipata? simpatyk simpatyk Buna ziua Am o ruda de sex masculin nascut la data de 07.12.1951 Stagiul complet de cotizare {conf.Lg19/2000 }35 ani 0 luni Total stagiu de cotizare ... (vezi toată discuția)