avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara - transfer teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara - transfer teren

Va spun inca odata buna seara,m-am tot gindit sa intreb pe acest forum in legatura cu o mostenire.In urma decesul tatalui meu am ramas cu niste pamint,imi este ff greu sau imposibil sa zic asa,eu m-am nascut in alt judet,si intrebarea ar fii daca pot sa transfer aceea mostenire in localitatea unde stau.
Mentionez ca e vorba de judetul OLT unde se afla aceea mostenire si eu locuiesc in SIBIU la comuna, VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: mark37 , utilizator 18:35, 19 Noiembrie 2014
Nu stiu la ce va referiti cand spuneti "transfer". Cert este ca trebuie sa deschideti aceasta succesiune la locul decesului tatalui.
Succesiunea este facuta in urma unui proces,eu nu ma pot folosi de acel pamint fiind dat in ascociatie.mi-ar fii de mare ajutor unde locuiesc.Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare certificat mostenitor MARIA DA MARIA DA problema mea este urmatoare:in 2005 am facut succesiunea dupa tatal meu pe un titlu de proprietate in care era inscris un pamint intravilan de 1000 m pe care ... (vezi toată discuția)
Acceptarea succesiunii si mostenitor sezinar nenea_LomLom nenea_LomLom Poate un mostenitor sezinar sa piarda dreptul la mostenire, daca nu a facut la termen acceptarea succesiunii la notar, in situatia in care a stiut de moartea ... (vezi toată discuția)
Succesiune DANA-S DANA-S locuiesc in casa bunicilor de 17 ani . Bunicul a murit acum 20 de ani iar bunica in urma cu 11 ani (in 2001). casa a ramas celor 2 copii ( matusa mea respectiv ... (vezi toată discuția)