avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Adeverinta venit pentru indemnizatie ccc
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Adeverinta venit pentru indemnizatie ccc

Prima de asigurare sanatate (card) inclusa in statul de salarii pentru impozitare intra la salariu net care trebuie trecut in adeverinta de venit pentru indemnizatia de concediu crestere copil? Multumesc anticipat pentru raspuns! O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:31, 21 Noiembrie 2014
Pentru calculul indemnizatiei de crestere a copilului se iau in calcul toate veniturile supuse impozitarii.
Veniturile nete pentru calcularea indemnizatiei pentru concediu crestere copil (CCC) sunt calculate astfel: din veniturile brute impozabile din statul de plata se scad impozitul pe venit si contributiile pentru pensie, sanatate si somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza venitul net pentru indemnizatia crestere copil? steluta60 steluta60 Buna ziua! In ultimele 12 luni salariul meu a fost supus unor popriri. As dori sa stiu ce venituri vor aparea pe adeverinta ce trebuie completata pentru ... (vezi toată discuția)
Concediu medical adrianasef adrianasef Buna ziua. Sunt in concediu de crestere copil din 7 aprilie , concediu care se va incheia in ianuarie cand copilul va face un an. In aceasta perioada am fost ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil roxana11277 roxana11277 Buna ziua, sunt insarcinata si am popriri pe salariu. Intrebarea mea este cum se calculeaza indemnizatia de crestere copil.... ce bani imi raman in mana dupa ... (vezi toată discuția)