avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozit dupa venit online
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozit dupa venit online

Buna ziua,

Vreau sa ma interesez daca in cazul declararii veniturilor castigate in urma internetului (ma refer la site-urile de tip PTC-vizionare reclame, castiguri din pariuri, venituri de la firme de outsourcing; firme straine inregistrate - legale - cu care nu se incheie un contract personalizat, ci se inregistreaza cu datele personale acceptand termenii site-ului.) trebuie neaparat predarea unui contract de colaborare sau ajunge extrasul de cont de la banca respectiv completarea declaratiei 201?

Va multumesc f. mult!
Cel mai recent răspuns: t.simona , utilizator 09:04, 27 Octombrie 2009
Daca veniturile au fost obtinute de catre o persoana fizica prin depunerea declaratiei 201 si daca stiti suma bruta si impozitul aferent, declaratia 201 ar trebui sa fie suficienta la Administratia Financiara
Ultima modificare: Marți, 2 Iunie 2009
lumi71, utilizator
Exista un text legal care sa oblige la declararea veniturilor castigate in urma internetului (ma refer la site-urile de tip PTC-vizionare reclame, castiguri din pariuri, venituri de la firme de outsourcing; firme straine inregistrate - legale - ?
care sunt sanctiunile?
Aceste venituri nu sunt scutite de impozit ? Din cate stiu eu ele intra in categoria scutirilor de impozit deoarece au ca obiect de activitate productia software ...
Scutirea la care va referiti este la impozitul pe salar pt salariatii unei firme care au anumite coduri caen (specificate in acea lege) si care au o anumita cifra de afaceri.
Scutire de la impozitul pe profit sau la cel din activitati independente pt astfel de activitati nu exista.
Ultima modificare: Marți, 27 Octombrie 2009
t.simona, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Esti obligat sa platesti impozit pe poker online pokermania pokermania As dorii sa stiu daca sunt obligat sa platesc vreun impozit pe castigurile realizate din poker online (pe internet). Tin sa mentionez ca toate camerele de ... (vezi toată discuția)
Impozite pe poker online? adi80 adi80 incerc sa aflu daca la noi se impoziteaza banii castigati la poker pe internet, mai precis pe situri de poker aflate in alte tari. adica daca eu joc din ... (vezi toată discuția)
Impozit -> cas ? Potarniche Potarniche Salutare, am primit recent o scrisoare de la CAS cum ca in 2010 am inregistrat venituri de aprox 5000-10000 RON pentru care nu am platit impozit la ... (vezi toată discuția)