avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Contabilitate srl-d
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Contabilitate srl-d

Cum se procedeaza pt achitarea utilitatilor: curent, gaze pentru un punct de lucru inchiriat de la persoana fizica si facturile fiind pe numele acesteia?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 16:42, 20 Noiembrie 2014
Se va specifica in contractul de chirie ca utilitatile vor fi achitate de catre chirias conform facturilor emise pe numele proprietarului.Facturile achitate in baza contractului vor fi introduse in contabilitate.
Daca ati inchiriat acel spatiu si nu ati transcris pe SRL-D utilitatile, atunci le platiti dvs si la OP alaturati copie dupa contractul de inchiriere sau comodat....la aceasta ora trebuia sa stiti aceste lucruri, pentru ca se presupune ca ati tinut legatura cu OTIMMC....dvs sau managerul de proiect

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere elia8 elia8 Bună ziua. Am o neclaritate si vă rog să mă ajutaţi dacă se poate. Deţin un apartament pe persoană fizică si vreau sa îl închiriez unui ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu comercial ildan ildan bunaziua -sant un nou utilizator al acestui forum . As avea nevoie de cateva sfaturi sau pareri cu care sper sa-mi rezolv problemele cu chiriasul ... (vezi toată discuția)
Deducerea utilitatilor din inchiriere VARVARA CORNEL VARVARA CORNEL Buna ziua Am inchiriat un imobil la mai multii chiriasi (pfa si srl) la care ei platesc o chirie fixa .eu platesc toate utilitatiile in calitate de ... (vezi toată discuția)