avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Declarare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Declarare punct de lucru

Daca asociatul unic al unui Srl-D (care inca nu este infiintat) inchiriaza un spatiu comercial ce va fi punct de lucru cum se procedeaza cu infiintarea Srl-D-ului se trece si punctul de lucru in actul constitutiv?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Arsu , Contabil 08:29, 21 Noiembrie 2014
Atentie, contractul de inchirere pentru spatiul unde SRL-D va avea punct de lucru se va incheia intre persoana X si SRL-D, nu asociatul acestuia!
Daca se deschide punct de lucru la infiintarea societatii da, se mentioneaza acest aspect in actul constitutiv!
Ultima modificare: Joi, 20 Noiembrie 2014
IMR BUSINESS CONSULTING, Consilier juridic
Trebuie sa aveti deja rezervarea de denumire pentru acel contract.

Eu recomand mai intai infiintarea societate apoi deschiderea punctului de lucru. Costa 248 de lei sa deschideti punctul de lucru si 176 sa il inchideti.
Daca il deschideti in acelasi timp cu infiintarea, nu costa, dar, in viitor, daca vreti sa il inchideti va costa peste 500 de lei.
Costa mult mai mult daca se deschide punct de lucru ulterior infiintarii intrucat se inregistreaza doua mentiuni: deschidere punct de lucru si autorizarea activitatilor prevazute de Codul CAEN.
fiind vb despre un spatiu inchiriat daca peste un an numai functionam acolo trebuie inchis punctul de lucru?
Costa fix 248 de lei.

Alte discuții în legătură

Incheiere contract inchiriere spatiu pentru punct de lucru stanbogdan23 stanbogdan23 Urmeaza sa imi deschid un srl in maxim 3 saptamani, avand ca domeniu de activitate comert, voi inchiria un magazin intr-un centru comercial...intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Deschidere puncte de lucru danidaniela3 danidaniela3 Buna ziua! Am rugamintea sa-mi spuna cineva ce trebuie facut in cazul in care o firma hotaraste sa vanda prod.alimentare ,vanzarea facandu-se intr-un spatiu ... (vezi toată discuția)
Inceperea activitatii virtus virtus Va salut pe toti, sunt nou pe aici. Am infiintat un SRL pentru care am declarat ca nu desfasor activitatile mentionate in actul constitutiv. Ca sa le pot ... (vezi toată discuția)