avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare apartament de la stat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare apartament de la stat

locuiesc intr-un apartament cu chirie de la primaria municipiului ramnicu sarat si doresc sa il achizitionez deoarece locuiesc la aceasta adresa de 25 de ani si acum am posibilitate sa fac acest lucru.
de la primarie mi sa spus ca s-a schimbat legea si ca trebuie sa fac eu carte funciara si sa aduc evaluator. va rog sa imi dati baza legala in legatura cu acaeasta.

Alte discuții în legătură

Eroare in baza de date a primariei Artigas Artigas Va salut, Va cer sfatul intr-o problema legata de Directia Juridic din Primaria Capitalei. Am solicitat acesteia o adresa care sa precizeze existenta sau ... (vezi toată discuția)
Adaugiri cu pixul in cartea funciara mihasim mihasim As dori sa-mi aduceti cateva lamuriri cu privire la adaugarea de noi date in cartea funciara, scrise de mana, cu litere de tipar, langa acestea o stampila mai ... (vezi toată discuția)
Adaugiri in cartea funciara mihasim mihasim As dori sa-mi aduceti cateva lamuriri cu privire la adaugarea de noi date in cartea funciara, scrise de mana, cu litere de tipar, langa acestea o stampila mai ... (vezi toată discuția)