avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Adaugiri cu pixul in cartea funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Adaugiri cu pixul in cartea funciara

As dori sa-mi aduceti cateva lamuriri cu privire la adaugarea de noi date in cartea funciara, scrise de mana, cu litere de tipar, langa acestea o stampila mai mult indescifrabila. Locuiesc intr-un imobil comun cu alti 3 proprietari iar cartea funciara am facut-o impreuna acum vreo 10 ani. Unul dintre vecini a adaugat in partea sa de carte funciara o suprafata de teren care figura ca folosinta comuna si pentru care plateam toti coproprietarii chirie catre Primarie. Or eu nu am primit nicio instiintare de la aceasta institutie cum ca mi s-ar fi modificat suprafata pentru care platesc anual chirie. Am vazut acest document in momentul cand ni s-au cerut copii dupa actele de carte funciara. I-am cerut acestui vecin explicatii, cum de a putut face acest lucru, fara ca sa mi se aduca la cunostinta acest fapt, intrucat avem carte funciara comuna si orice modificare trebuie adusa la cunostinta celorlalti coproprietari. In baza caror acte s-a putut face acesta adaugire cu pixul in cartea funciara? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Adaugiri in cartea funciara mihasim mihasim As dori sa-mi aduceti cateva lamuriri cu privire la adaugarea de noi date in cartea funciara, scrise de mana, cu litere de tipar, langa acestea o stampila mai ... (vezi toată discuția)
Certificat auto Norbert333 Norbert333 Bună ziua! Doresc să întreb dacă mă afectează cu ceva sau dacă se mai poate face ceva în legătură cu certificatul de identitate al mașinii, emis de ... (vezi toată discuția)
Drum servitute în curte comuna Paula Gabriela Paula Gabriela Bună ziua, avem o sentința definitiva cu recunoașterea dreptului de proprietate într-o curte comuna. Menționez ca noi avem locuință în fundul curții. ... (vezi toată discuția)