Bună ziua! Doresc să întreb dacă mă afectează cu ceva sau dacă se mai poate face ceva în legătură cu certificatul de identitate al mașinii, emis de RAR, dar apoi, când am depus actele pentru numerele negre,mi s-a greșit numele de familie. Când am mers să ridic numerele și cartea de identitate (talonul urmând să-mi fie trimis prin posta), am observat că mi s-a omis o literă de la numele de familie. Am spus doamnei de la ghișeu și dânsa a zis că să-l iau așa, apoi, după ce îmi vine talonul, să revin ca să se rectifice. Azi am mers din nou cu cartea de identitate și cu talonul. Talonul l-au reținut, urmând să-mi trimită altul corect prin poștă, dar pe cartea de identitate au tras cu bandă corectoare pe două litere, apoi au corectat cu pixul. Este corect? Mulțumesc mult!
Inițial, când s-a tipărit numele prima dată, s-a pus o ștampilă și semnătura în partea dreaptă. După ce i-am atenționat că este greșit numele(au omis o literă) , au tras cu bandă corectoare peste 2 litere și au scris cu pixul negru 3 litere, dar nu au mai pus încă o ștampilă și semnătură! Au spus că este corect așa pentru că oricum este prima ștampilă și semnătură!