avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Sotul meu a decedat si pe certificatul de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Sotul meu a decedat si pe certificatul de deces au ...

Buna ziua. Sotul meu a decedat si pe certificatul de deces au trecut gresit numele de familie al mamei lui, de asemenea decedata. Au gresit o litera. Prenumele este corect. Pentru a proceda la efectuarea succesiunii, trebuie sa cer autoritatilor sa corecteze numele de familie al mamei?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:26, 22 Septembrie 2021
Sesizati in scris, emitentul certificatului de deces pentru a-l putea utiliza la succesiune.
certificatul de deces este emis in Statele Unite, trebuie apostilat la Haga si apoi tradus in romaneste ca sa poata fie inregistrat in Romania. Daca trebuie sa rectific numele de familie al mamei decadatului trebuie sa o fac inainte de apostilare si traducere. Daca il apostilez si traduc fara sa rectific numele, va fi acceptat in Romania? specific ; numele de familie al mamei decedatului are o litera gresita. in loc de "d" au pus "c" .
Rectificarea numelui de familie trebuie facuta inainte de apostilare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de căsătorie de tip nou al unei persoane decedate în spania. există rezolvare pentru această cerință a autorităților spaniole? Mariana Adriana Moraru Mariana Adriana Moraru Buna seara, Am o problema la care Consulatul General din Sevilla i-mi da un raspuns iar Prefectura mun. Bucuresti altul! Anul trecut in noiembrie mama mea a ... (vezi toată discuția)
Procedura pentru a obtine pasaport românesc după schimbarea de nume și pronume în străinătate zeininal zeininal In \'89 ne-am mutat cu familia în Turcia. Am duoă cetățenii. Dar cînd ne-am mutat mi-au schimbat numele și pronumele. Deci eram Zein Sevidan Abduraman ... (vezi toată discuția)
Certifica de deces ContSters77543 ContSters77543 Buna ziua, in urma cu cateva zile odata cu verificarea actelor pentru inceperea demersurilor pentru o succesiune am observat urmatoarele nereguli in acte: un ... (vezi toată discuția)