avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Nume gresit pe talon si carte de identitate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Nume gresit pe talon si carte de identitate

Buna ziua, am cumparat o masina din Germania. Cei de acolo au trecut numele meu gresit in talon si in cartea de identitate a masinii. Sunt inversate 2 litere in prenume, Maira, in loc de Maria.
Contractul de vanzare cumparare contine numele meu corect. Eu am observat greseala din talon si cartea de identitate doar cand m-am intors in Romania. O sa imi pot inmatricula masina in Romania in aceste conditii?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: realista , utilizator 19:11, 2 Octombrie 2018
CNP coincide ?
Pe talon si pe cartea de identitate a masinii nu apare CNP-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare romania Radu64 Radu64 Buna ziua, posed o masina inmatriculata in Bulgaria,am trecut fara probleme R.AR. Iasi, am inscris-o in financiar, am fisa de inmatriculare stampilata de ... (vezi toată discuția)
Dimensiunile rotilor nu apare în civ invest12345 invest12345 Bună ziua, Am cumpărat o mașină din Austria, cu jante 15, am făcut RAR-ul, tot cu jante 15, totul părea OK. Însă la prima verificate ... (vezi toată discuția)
Lipsa acte alexutzcl alexutzcl buna ziua.am si io o problema am cumparat acum o luna o masina din austria si am fost la o firma de asigurari si am luat numere provizori pe 8 zile si mi-sa ... (vezi toată discuția)