avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Diploma Spiru Haret
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Diploma Spiru Haret

Am castigat procesul pentru obtinerea diplomei (pe fond), iar la recurs (curtea de apel) am pierdut.Mai pot deschide un alt proces pentru obtinerea diplomei?
Cel mai recent răspuns: aliinb , utilizator 22:48, 20 Noiembrie 2014
Nu. Se poate invoca exceptia autoritatii de lucru judecat.

Art. 431 NCPC

Efectele lucrului judecat

(1) Nimeni nu poate fi chemat în judecată de două ori în aceeaşi calitate, în temeiul aceleiaşi cauze şi pentru acelaşi obiect.

(2) Oricare dintre părţi poate opune lucrul anterior judecat într-un alt litigiu, dacă are legătură cu soluţionarea acestuia din urmă.
iar in cazul acesta ce este de facut pentru castigarea diplomei de licenta, tinand cont de procesul pierdut la Curtea de apel Bucuresti.
Ultima modificare: Joi, 20 Noiembrie 2014
aliinb, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrul judecat lotuss lotuss Vă rog sa-mi spuneți daca art. de mai jos înseamnă că pot invoca la recurs o Sentinta civilă aflata pe internet și care se referă exact la ... (vezi toată discuția)
O a doua actiune Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Se poate introduce o a doua actiune la un proces de partaj daca prima a fost formulata gresit? (vezi toată discuția)
Litigii de munca cristian40tgv cristian40tgv intentare proces cu alte capete de acuzare dupa pierderea primului proces, datorita neatacarii in termen. In urma disponibilizarii mele, am intentat proces ... (vezi toată discuția)