Buna ziua.
Sunt studenta anul 3 la Drept si am nevoie de o parere specializata.
M-am inscris la facultate in ciclul bologna(de 3 ani).Vreau sa stiu dak imi v-a fii recunoscuta diploma de licenta de 3 ani fara masteratul de 2 ani?
Diploma de licenta este recunoscuta de comp. resurse umane la angajare, este o forma de invatamant absolvita, insa mare atentie, nu trebuie sa va opriti aici, pentru ca masterul este o forma superioara de invatamant, adica aprofundati sau va specializati pe un anume domeniu. Eu va sfatuiesc sa faceti acest master, cautati sa fie pe domeniul in care ati facut facultatea, va ajuta foarte mult. Daca doriti sa lucrati in sistemul privat, trebuie sa studiati foarte mult, daca doriti sa aveti un post bine platit, acum au si ei mare grija de trainingul unui salariat (vorbesc de soc, com care se respecta), daca doriti sa lucrati in sistemul bugetar implicit functionar public, nu poti promova fara acest master.
Mult succes va doresc !
Sistemul bologna
flory01
Am absolvit Colegiul Univ. cu durata de 3 ani, apoi am absolvit Facult de Manag si ing econ, cu durata de 4 ani, prin continuare de studii. In aceste conditii ... (vezi toată discuția)