avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... anularea permisului da arma
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

anularea permisului da arma

mi sa anulat dreptu da port si folosire a armei si nustiu pe ce perioada se poate anula si dupa cat timp ami pot recupera acest drept sa anulat drepu pentru ca cutia da arma nu afost prevazuta cu compartiment separat da munitie
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:38, 21 Noiembrie 2014
Dupa 2 ani de la data de cand vi s-a ridicat dreptul de procurare, deţinere sau, după caz, port şi folosire a armelor letale ori a armelor neletale supuse autorizării.
Ultima modificare: Vineri, 21 Noiembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de port arma anulat kvi22 kvi22 Buna ziua, Acum un an m-am ales cu permisul de port arma anulat, motivul fiind pierderea(furtul) armei din dotare. Arma se afla in geanta, am lasat geanta ... (vezi toată discuția)
Arme si munitii art. 342 al 6 din ncp florindr florindr Buna ziua . Va supun atentiei o speta cel putin interesanta !!! DESI Expunerea de Motive pentru adoptarea Noului Cod Penal, elaborată de Ministerul ... (vezi toată discuția)
Permis port arma jamescicio jamescicio Buna ziua , Tatal meu detine o arma neletala si ii va expira permisul in decembrie . M-am gandit ca poate cineva aici stie ce trebuie facut pentru a se ... (vezi toată discuția)