Buna, ma numesc Adrian. Acum 1 an si jumatate mama s-a gandit sa faca un imprumut micut de 1500 RON, urmand sa cumpere un PC in rate. Dupa aceea s-a gandit sa mai faca unul de 10000 pentru a plati celalalt imprumut si a-si rezolva problemele financiare. Dupa aceea s-a hotarat sa mai cumpere un aragaz(tot in rate). Dupa ce a scapat de PC si aragaz a facut un imprumut de 3000 RON pentru a plati datoriile care s-au adunat, acum are 2 imprumuturi, din pacate a venit si factura de la abonament 1200 RON si factura de la gaze 1700 RON. Din noiembrie a venit perioada cea mai grea, nu ne mai permitem nimic iar ea nu mai poate plati nici o luna pe nicaieri, are prea multe datorii iar salariul e DOAR 600 RON. Din ianuarie nu este saptamana sa nu primim vreun plic cu amenintari si cu alte treburi, ce putem face? Ce pot face sa o scap pe mama de greutati? Mai poate scapa "cu bine" din aceasta problema? Ce se poate intampla daca ajungem la "faza critica"?
//EDIT: Ea chiar nu a vorbit mult, sau consumat gaze de 1700 RON, pur si simplu cred ca familia noastra e plina de ghinion
Mergeti la BANCA si incercati sa obtineti o reesalonare a platilor aferente imprumuturilor.
In conditiile in care nu veti reusi sa acoperit ratele, banca poate sa solicite poprirea veniturilor salariale pe care le obtine mama dumneavoastra, precum si sa se indrepte impotriva bunurilor mobile si imobile pe care le detineti.
Datorie bnca
symo75
Buna ziua.As dori va rog sa ma ajutati cu o problema.Acum un an am facut un imprumut la banca ,de 9000 euro.La aceasi banaca mai am un card de credit de 3500 ... (vezi toată discuția)