avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... obligatia de plata a serviciilor asigurate intrun ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

obligatia de plata a serviciilor asigurate intrun ansamblu rezidential

Suntem proprietarii exclusivi ai infrastructurii unui ansamblu rezidential si asiguram serviciile aferente acestei infrastructuri:alimentare cu apa, canalizare, iluminat public, salubritate, paza, intretinere spatii verzi, etc. Ansamblul are peste 100 de vile dar nu este constituit in condominiu si nu are infiintata asociatie de proprietari. Societatea noastra are incheiate contracte de furnizare a acestor servicii cu majoritatea proprietarilor de imobile din cadrul ansamblului. Un grup restrans de cativa proprietari refuza incheierea contractelor sub diferite pretexte cu scopul de a nu plati serviciile de care beneficiaza in fapt. CE ESTE DE FACUT???
Cel mai recent răspuns: nelu1158 , utilizator 14:04, 21 Noiembrie 2014
Nu puteti obliga pe nimeni sa beneficieze de servicii pe care nu si le doreste.
Acum depinde si in ce conditii au fost achizitionate imobilele respective, cu sau fara servicii de infrastructura.
Imobilele sunt achizitionate fara servicii sau cota parte din infrastructura(drumuri, retele utilitati, etc). Serviciile sunt asigurate integrat, la nivelul intregului ansamblu (paza, iluminat, public,canalizare, intretinere drumuri, deszapezire, intretinerea parcului, etc). Alimentarea cu apa este contorizata si se plateste cat se consuma. Asadar aceste persoane se gasesc sub o umbrela,beneficiaza de aceste servicii si nu pot spune ca nu le doresc. Si nici nu pot fi decuplati individual de la aceste servicii.



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociație de proprietari, plăți datorate de cei care nu sunt membri cecilia popeea cecilia popeea Locuiesc intr-un cartier rezidential de 113 proprietari, dintre care 69 s-au constituit in asociatie. Intrucit eu nu fac parte din asociatie, as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari in ansamblu de vile Traian V Traian V Stimati domni/doamne, va rog sa imi spuneti si mie [u]ce obligatii[/u] am daca intr-un ansamblu de vile eu nu sunt membru al asociatiei ? Mentionez ca in ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari tanasievladgrigore tanasievladgrigore Buna ziua, Am cumparat un teren la marginea unui mini ansamblu rezidential saumai bine spus sunt cateva case care s-au constituit intr-o asociatie. ... (vezi toată discuția)