avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Domeniul public
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Domeniul public

Buna seara,

Va rog sa ma ajutati si pe mine cu urmatoarea problema: vecinul meu are de catva luni bune o gramada de pietris la poarta (gramada respectiva este pe domeniul public, ocupa o parte din drum si o parte din trotuar). Problema este ca in momentul in care ploua toata apa de pe trotuar se scurge in beciul meu. Am discutat cu viceprimarul localitatii si mi-a promis ca se rezolva situatia si vecinul o sa mute pietrisul. Problema este ca de cateva luni sunt dus cu "zaharelul" ca o sa mute pietrisul. Eu, om rabdator am sperat ca vecinul o sa se simta si o sa mute pietrisul, dar se pare ca nu se simte.
Cum as putea sa rezolv aceasta situatie?
Doresc sa trec de primaria localitatii pt ca se pare ei nu au interes sa rezolve problema.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:17, 23 Noiembrie 2014
Este bine sa parcurgeti etale ierarhieice autoritatii
Puteti sesiza inclusiv departamentul administratiei publica locala din cadrul MAI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocarea accesului la garaj/gradina de un şanţ de scurgere melcio melcio Situatia este urmatoarea: conducta de apa potabila functioneaza in comuna dar conducta de canalizare nu a fost inca instalata.. Vecinul meu de vizavi care nu ... (vezi toată discuția)
Nereguli, vecin miki3 miki3 Avem o problema cu noii vecini. Relatez putin situatia: in aceasta primavara a fost vanduta casa din vecinatatea noastra(din fata casei noastre) la 2 persoane ... (vezi toată discuția)
Scurgere ape pluviale VladMasalar VladMasalar Buna ziua, Am o problema cu un vecin din cauza scurgerii apei pluviale. Pamantul meu este sub nivelul drumului, iar vecinul din spate este sub nivelul meu. ... (vezi toată discuția)