avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Facultatea de Drept, Magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Facultatea de Drept, Magistratura

Salutare, o mica intrebare ?
Pot urma dreptul si o cariera in magistratura, daca am dosar penal pentru ucidere din culpa?

A sarit in fata la masina, fara sa se asigure, nu era trecere. Eu aveam sub 1 an condus si 70km/ora

Acesta este dosarul: [ link extern ]
Cel mai recent răspuns: Daniela2609 , utilizator 13:38, 22 Ianuarie 2015
Nu poti avea o cariera in magistratura. Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor prevede la art. 14 alineatul 2 litera c). conditia de a NU avea antecedente penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de inscriere la inm auditori floreamarius floreamarius sunt absolvent al facultatii de economie si administrarea afacerilor curs de lunga durata daca fac si masterul la drept pot sa ma inscriu la inm auditori (vezi toată discuția)
Ma ajuta masterul in drept? AndreeaCHR AndreeaCHR Sunt student la sociologie si vreau sa fac un master in drep. Cu acest master voi putea urma o cariera in drept? (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca am primit o pedeapsa cu amanarea aplicarii pedepsei ... Georgead Georgead buna ziua, daca am primit o pedeapsa cu amanarea aplicarii pedepsei pt infractiune prevazuta de art. 335 al.2 cod penal, as mai putea fi admis in ... (vezi toată discuția)