avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Avize necesare deschidere fast-food
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Avize necesare deschidere fast-food

Buna seara,
As dori sa ma lamuriti ce fel de avize sunt necesare pentru deschiderea unui fast-food. VA multumesc.
Cel mai recent răspuns: MBH , utilizator 20:56, 23 Noiembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod(uri) caen pentru fast-food sau clatitarie? ElenaComanescu ElenaComanescu Buna ziua, Doresc sa imi deschid o intreprindere mica care sa se axeze pe producerea si comercializarea clatitelor dar la acestea sa pot vinde si un suc, o ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi deschid un fast food! liviuxxl liviuxxl As vrea sa-mi deschid un fast food dar nu stiu ce acte sunt necesare ptr infiintarea firmei si ce echipament este necesar intr-o swawarmerie de aceea rog cei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa imi deschi un fast food cod caen 5610, as ... giuliano98 giuliano98 Buna ziua, doresc sa imi deschi un fast food cod caen 5610, as avea nevoie de o lamurire pentru ca gasesc raspunsuri diferite pe internet. Poti deschide un ... (vezi toată discuția)