avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vreau sa imi deschid un fast food!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vreau sa imi deschid un fast food!

As vrea sa-mi deschid un fast food dar nu stiu ce acte sunt necesare ptr infiintarea firmei si ce echipament este necesar intr-o swawarmerie de aceea rog cei care au deja un fast food sau au cunostinte in domeniu sa-mi dea niste informatii!emailul meu este Liviu.Chucky@yahoo.es si astept raspunsuri!Va multumesc mult!
Ultima modificare: Vineri, 21 Ianuarie 2011
liviuxxl, utilizator
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 14:40, 21 Ianuarie 2011
Buna ziua,
In cazul in care va decideti sa apelati la o firma de consultanta, este important de stiut in ce localitate veti deschide fast-food-ul ?!..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa imi deschid un fast-food DONROB3R7 DONROB3R7 As vrea sa deschid cat mai repede un fast food mobil, numai ca nu prea am cunostinte in acest domeniu. Ce acte sunt necesare pentru a incepe o asfel de ... (vezi toată discuția)
Import si modificarea retetei produsului alimentar Mango2011 Mango2011 Buna ziua, Imi pare rau daca raspunsul se afla deja in alt loc pe forum dar nu l-am gasit. As dori sa deschid un Restaurant tip FAST FOOD , pe langa ... (vezi toată discuția)
Fonduri pentru un fast food cosminus cosminus Buna ziua, As vrea sa tiu daca pot obtine forduri nerambursabile pentru a demara o afacere de tip fast food. Daca da, ce acte imi trebuie si la ce institurii ... (vezi toată discuția)