avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri pentru un fast food
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri pentru un fast food

Buna ziua,
As vrea sa tiu daca pot obtine forduri nerambursabile pentru a demara o afacere de tip fast food. Daca da, ce acte imi trebuie si la ce institurii trebuie sa stau la cozi.
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 10:46, 24 Martie 2010
nu stati la nici o institutie la coada ptr fonduri europene..puteti cauata chiar si aici consultanti specializati in acest domeniu
deci se poate demara o afacere de tip fast food apeland la aceste fonduri?
In principiu, se poate. Dar desigur ca e nevoie de detalii precise pentru un raspuns mai elaborat.

Nu este de stat nicaieri la coada, in schimb este necesara intocmirea unei documentatii tehnico-economice pentru a castiga finantarea.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Martie 2010
Holda Finance, Consultant credite si finantari
ye ok. imi puteti enumera atele de care trebuie sa fac rost si unde trebuie sa ma duc sa le depun?
Pentru detalii suplimentare si consultanta, asteptam sa ne contactati. Asistenta pe care o doriti dvs. putem sa v-o asiguram numai contra cost.

Subliniem inca o data ca demersul nu se rezuma la a obtine un set de acte si a le depune undeva, ci este necesara intocmirea unei documentatii tehnico-economice (plan de afaceri, etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srld neramaro neramaro Buna ziua, In primul rand vreau sa mi exprim bucuria pentru existenta acestui site, voi vedea si cat este de folositor. Scriu pentru ca am anumite ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile eduard stan eduard stan Buna ziua, as vrea sa stiu unde pot gasi informatii (descriere detaliata) legate de accesarea Fondurilor Europene Nerambursabile; iar aici ma refer la ... (vezi toată discuția)
Autorizatie dsv-plan haccp si sop! Alex Danit Alex Danit As vrea sa stiu daca pentru un fast food de 25 mp in care se vor comercializa sandwchiuri,pizza(achizitionata nu produsa in unitate)sucuri,este nevoie de un ... (vezi toată discuția)