avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nota de lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nota de lichidare

Multumesc pt raspuns, dar pe mine ma intereseaza daca mai trebuie sa umblu dupa nota de lichidare, deoarece firma la care am lucrat s-a desfintat, iar eu am acea intrerupere in activitate. Ma mai poate ajuta acea nota de lichidare la calculul unui eventual concediu medical sau nu?
Cel mai recent răspuns: clraca , utilizator 14:13, 24 Noiembrie 2014
Nota de lichidare este un document care nu are la baza vreun text de lege.

Dvs va trebuie adeverinta cu veniturile din ultimele 6 luni pentru un eventual concediu medical la noul angajator.
Ok, este conditionata angajarea mea la un alt angajator avaind in vedere ca eu am avut o perioada in care nu am lucrat? Il mai ajuta pe angajator acea adeverinta la calcularea unui eventual concediu? Multumesc
Daca este o diferenta de 6 luni intre data inecratii vechiului c.i.m. si data inceperii activitatii noului c.i.m., nu va ajuta aceasta adeverinta.
Va multumesc mult pt ajutor, Sa inteleg ca ma pot angaja fara acea hartie daca am o diferenta de 6 luni intre un job si celalalt.
Da, va puteti angaja .

Alte discuții în legătură

Adeverinta de la fostul angajator austo austo Buna ziua, Adeverinta cu vechimea in munca si salariu de la fostul angajator este obligatorie pentru angajarea la urmatorul loc de munca , sau ea este ... (vezi toată discuția)
Nota / fisa lichidare leuca_luminita leuca_luminita Nota / fisa de lichidare e obligatorie la angajare? In cadrul societatii noastre nu s-au folosit niciodata. In momentul in care salariatul isi inceteaza ... (vezi toată discuția)
La interviurile de angajare am spus ca ultim job unul care nu a fost ultimul, ci antepenultimul. ce sfat îmi dați dacă firma îmi cere actele de la ultimul angajator? Nimac Nimac La interviuri am spus ca ultim job un job care nu a fost ultimul ci antepenultimul. Firma îmi cere următoarele acte de la ultimul angajator la momentul ... (vezi toată discuția)