avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod CAEN 7112
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod CAEN 7112

Sunt cu PFA pe cod caen 7112-activitati inginerie si consultanta.Vreau sa ma angajez arhitect sef -eliberare acte urbanism dar intr-o localitate rurala,diferita de cea in care activez cu PFA.Cum pot face sa-mi pastrez PFA avand in vedere ca am de lucru in alta localitate?Un raspuns avizat astept,multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 15:05, 24 Noiembrie 2014
Potrivit art.17 alin(2) din OUG 44/2008 privind desfasurarea activitatilor economice de catre PFA,...,o persoana poate cumula calitatea de PFA cu cea de salariat al unei terte persoane care functioneaza atat in acelasi domeniu ,cat si intr-un alt domeniu de activitate economica decat pentru care PFA este autorizata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si angajat SANTIER SANTIER Buna ziua! In cazul in care sunt angajat la o companie cu CIM de 8 ore, pot avea in paralel si PFA pentru prestarea unei specialitati conexe? In CIM ... (vezi toată discuția)
Impozitul forfetar madyfree1987 madyfree1987 1..As dori sa stiu si eu in ce consta impozitul forfetar si ce influenta are asupra persoanelor PFA . 2..As vrea sa stiu daca se poate lucra in domeniul ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pfa alice53 alice53 buna seara, Administratorul unui PFA se poate anugaja cu contract de munca la o alta societate un SRL ? PFA -ul are domeniu de arhitectura si da consultanta ... (vezi toată discuția)