avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariu

Care este salariu unui instructor de educatiei debutand in cadrul protectiei copilului.???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:55, 25 Noiembrie 2014
Care este data de incepere a activitatii ?
Nu am inceput urmeaza de la 2 decembrie
OUG 103/2013 prevede:
Art. 5. - (1) In anul 2014, pentru personalul nou-incadrat pe functii, pentru personalul numit/incadrat in aceeasi institutie/autoritate publica pe functii de acelasi fel, precum si pentru personalul promovat in functii sau in grade/trepte, salarizarea se face la nivelul de salarizare in plata pentru functiile similare din institutia/autoritatea publica in care acesta este incadrat sau din institutiile subordonate acestora, in cazul in care nu exista o functie similara in plata
...

Probabil ca cei care se ocupa de salarizarea in sectorul bugetar va vor da spune si suma exacta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat contractual institutie publica 2014 adinamn adinamn Buna ziua, pentru personalul incadrat intr-o institutie publica prin concurs in anul 2014, post unic, consilier juridic, studii superioare gradul IA , cum se ... (vezi toată discuția)
Incadrarea in munca pensionatul pensionatul Care este cadrul legal de incadrare a unui nou angajat cu contract de munca in sistemul bugetar? Este cazul unui administrator la cresa care nu are si nu a ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public xxy100 xxy100 Buna ziua. Ma numesc A. si lucrez intr-o institutie publica locala ca functionar public. In luna decembrie 2010 am fost promovat prin concurs din consilier ... (vezi toată discuția)