Buna seara, in urma cu ceva timp am fost surprins in trafic in timp ce conduceam sub influenta alcoolului.. s-a inceput urmarirea penala si asa mai departe, nelamurirea mea este ca in timpul cercetarii penale am cerut expres ca sa inchei un acord de recunoastere a vinovatiei si astazi am primit o scrisoare de la judecatorie sau parchet, habar n-am. Nu am fost audiat de procuror sau altceva, spune ca "dispun trimiterea in judecata a inculpatului" etc.
Ce pot face in situatia asta? E ceva preliminar.. si inca se poate incheia acordul ala sau nu?
Buna din nou, mi-am recunoscut fapta.. scrie si in hartia primita ca am avut o atitudine cooperanta si ca am recunoscut savarsirea faptei.
Eu nici macar nu am fost la procuror in audienta.. DE CE? si in hartie se mai spune ca "dosarul se afla in camera preliminara" - asta ce inseamna, de fapt? Se mai poate face acordul de recunoastere a vinovatiei?
De asemenea e mentionat ca in temeiul art 274 alin 1 C p.p cheltuielile judiciare in cuantum de 300 de lei vor fi suportate de catre inculpat. (eu nici n-am ajuns sa fiu judecat si deja gata tre sa platesc? wtf is this?) asta-i o alta nelamurire si ar mai fi in temeiul art 329 C p.p dosarul cauzei impreuna cu copiile certificate dupa rechizitoriu vor fi inaintate judecatoriei.. urmand a fi citati eu si martorii.
si pe hartie scrie Comunicare Rechizitoriu.. eu nu mai inteleg nimic..