avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Se poate sa stau la cursuri la facultate fara sa fiu ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Se poate sa stau la cursuri la facultate fara sa fiu student/inscris la facultatea respectiva d.p.d.v. legal?

Se poate sa stau la cursuri la facultate fara sa fiu student/inscris la facultatea respectiva d.p.d.v. legal?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:10, 25 Noiembrie 2014
Legal nu prea se poate dar nu este nici ilegal, infractional, ca sa mergeti la curs daca nu va da nimeni afara.
Multumesc pt. raspuns! Banuiesc ca in cazul acesta cel mai bine ar fi sa tac din gura si sa-mi vad de treaba mea sau poate ar fi de bun-simt sa cer permisiunea profesorului?
Varianta din urma probabil ar fi mai buna daca vreau sa ma duc si la seminar unde pot fi observat mult mai usor intr-un grup restrans fata de cursuri cu 100 de persoane...
La seminar se face prezenta cumva si va intreaba cine sunteti.
La curs nu prea aveti ce sa vorbiti.

Din cate tin eu minte mai veneau persoane straine la cursuri dar erau cuminti si profesorul nu baga de seama.

De fel nu cred ca se cerea permisiunea.
E cam deranj pentru profesor...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursurile facultatilor sunt publice? Atary Atary O persoana care nu este inscrisa la o facultate, poate participa la cursurile acelei facultati? Profesorul de la curs are voie sa o dea afara atata timp cat nu ... (vezi toată discuția)
Sunt student, cum aș putea rezolva un conflict cu un profesor universitar? B.Stefan.98 B.Stefan.98 Buna ziua! Apelez la dvs. cu o problema care ma pune intr-o oarecare dificultate, si anume: In cel de-al doilea semestru, odata cu noile materii, au venit ... (vezi toată discuția)
Studiul de drept Imanent Imanent Buna tuturor, Am vrut sa va intreb ceva in legatura cu studiul de Drept. Am 26 de ani, sunt absolvent al Facultatii de Stiinte Politice din Cluj , catedra ... (vezi toată discuția)