avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Durata solutionarii cererii de reabilitare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Durata solutionarii cererii de reabilitare

Buna seara,

In pracatica, cam cat dureaza solutionarea unei cerei de reabilitare de drept la instanta si in cat timp cazierul va apare ''curat'' de la solutionare?

Va multumesc!
In practica se poate depune la instanta o cerere prin care sa se constate reabilitarea de drept, cand in cazier nu se fac mentiunile de la sine.
Cererea este depusa pentru ca reabilitarea de drept nu a avut loc.Si doream sa stiu termenul aproximativ de solutionare(acceptare).
Nu stiu de unde sunteti dar, solutionarea in Bucuresti este destul de rapida. Cam 2-3 luni de la depunerea cererii.
Sunt din Galati,multumesc pt raspuns
Inca o intrebare daca sunteti amabil sa raspundeti , trebuie avocat in instanta sau e doar o formalitate solutionarea acestei cereri?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Se face reabilitarea automat dupa perioada de supraveghere ? AndrasM AndrasM pe 17.11.2018 s-a incheiat perioada de supraveghere , in cazier inca mai am mentiuni desi am inteles ca se face reabilitarea automat dupa aceasta perioada. Va ... (vezi toată discuția)
Cazier fordfiesta fordfiesta Buna ziua in 2013 luna 03 ,am primit 3 luni cu suspendare si termen de incercare 2 ani si 3 luni ,intrebarea mea este sunt reabilitat de drept ca au trecut 4 ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar cu mentiuni - reabilitare Andrei.1 Andrei.1 Buna ziua, Am avut o condamnare de 2 ani si 2 luni in anul 1998...eliberat conditionat in anul 1999...prin anul 2005 avocatul mi-a facut cererea de ... (vezi toată discuția)