avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... SALARII RESTANTE
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

SALARII RESTANTE

Buna ziua,
Daca ma poate ajuta cineva. Fosta firma este in insolventa de aproape un an.Sunt inscrisa la masa credala impreuna cu mai multi colegi pentru plata salariilor restante de anul trecut.
Totusi, cat asteptam? 3 ani, la nesfarsit ? Mai vedem vreodata banii? Putem face ceva ?
Firma avea de incasat o suma mare de la....nu pot spune aici si cred ca o parte din bani s-au incasat. Drept urmare firma de insolventa a fost schimbata.

Alte discuții în legătură

Angajat netrecut la masa credala in cazul insolventei unei firme anybodi anybodi Buna ziua, un cunoscut de al meu se confrunta cu o problema mai ciudata. Firma unde era angajat pana la sfarsitul lunii iunie (cand si-a dat demisia) platea ... (vezi toată discuția)
Recuperare remuneratii ContSters277422 ContSters277422 Buna ziua. Pe scurt: am lucrat intr-o companie destul de mare, privata, de la care am de recuperat 10005.00 lei insemnand salariile din ultimele luni lucrate. ... (vezi toată discuția)
Inscriere masa credala fost salariat brendissima brendissima Daca firma a intrat in insolventa (exista hot de deschidere, nu s-a facut inca nicio opozitie, si se va face reorg judic, dar s-au fixat deja termenele), cum ... (vezi toată discuția)