avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Descarcare gestiune amanunt
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Descarcare gestiune amanunt

Buna ziua!
Va rog frumos sa-mi spune-ti cum se descarca gestiunea la o societate care comercializeaza produse alimentare en-detail.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: claudana , utilizator 13:12, 25 Noiembrie 2014
Descarcarea de gestiune se va face folosind coeficientul K, necesar pentru determinarea adaosului comercial folosit.
K = (SI378+RC378)/(SI371–SI4428+RD371–RC4428)

Adaos comercial = K x Rulaj in luna cont 707

Costul marfurilor care se scot din gestiune.
Cost marfuri = Rulaj in luna cont 707 – adaos comercial

Descarcarea de gestiune: 607 % 371
378
4428
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Descarcare gestiune anairam_unid anairam_unid Buna ziua, Am o firma care are comert cu amanuntul insa a vandut doar cu factura ,firma este neplatitoare de tva.Intrebarea mea este cum se descarca ... (vezi toată discuția)
Descarcare gestiune gabitza1980 gabitza1980 Buna ziua.Am si eu urmat.situatie: 1.o societate neplatitoare de TVA care desf.comert.cu amanuntul : CANT.=25 BC P.U = 1.3 RON/BC ... (vezi toată discuția)
Va rog daca se poate vreau raspunsul urgent virlanaurelian virlanaurelian cum pot afla coeficientul k pt un magazin mixt adica un pfa va multumesc (vezi toată discuția)